Árlista


Névtelen terv(43).jpg                                       
                                                               
              
Bérleteink, alkalmas jegyeink kínálatát a MotiBro fiókodon belül is megtalálod a BÉRLETIM menüpontra kattintva a jobb felső sarokban lévő JEGY,BÉRLET VÁSÁRLÁS gombra klikkelve.
 
Kényelmesen és biztonságosan bankkártyával vagy Barion egyenleggel tudod vásárlásod ellenértékét kiegyenlíteni.
Stúdiónk mind 3 Szép kártyát elfogadja fizetőeszközként. ONLiNE módon illetve Stúdiónkban is tudsz fizetni SZÉP kártyával.
A HOT típusú bérletekkel minden típusú óra látogatható.

A normál órákra szóló BÉRLET esetén kizárólag 1 alk KÜLÖNBÖZETI jegy (1000 Ft) megvásárlásával tudsz részt venni azokon az óráinkon, melyeknek a nevében a HOT szó szerepel. ​​​

Kedvezmények, tudnivalók!

A bérletek, jegyek NEM átruházhatóak és NEM visszaválthatóak!

FONTOS, hogy a különleges kedvezmények kizárólag a személyes vásárlásnál érvényesek! Amennyiben online veszed meg a jegyed, bérleted nem tudjuk biztosítani a kedvezményt!

Érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diákok 25 éves korig és nyugdíjas vendégeink cca 15% kedvezményben részesülnek. A kedvezmény nem vonatkozik az 1 hetes kezdő bérletre, illetve kedvezményes ajánlatainkra.

Az alkalmas bérletek határozott ideig érvényesek. Az érvényességi időn belül megvásárolt új bérlet a régi bérlet érvényességi idejét az új bérlet érvényességi idejével hosszabbítja. A kedvezményes bérleteknél a hosszabbítás csak az alap alkalmakra vonatkoznak.

A bérlethosszabbítást, illetve a SZÉP kártyás fizetéseket sajnos nem automatizmus kezeli, ezért kérlek légy türelemmel ameddig átfut a rendszerünkön és manuálisan beállításra kerül.

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info