Így éred el az órát, amire bejelentkeztél

Regisztráltál már a MotiBro rendszerünkbe? Ha IGEN  válasz, akkor nem maradt más dolgod, mint bejelentkezni az általad kiválasztott órára.

Ezután attól függően, hogy a TEREM megnevezésénél Amasole ZOOM,VIDEÓ vagy Nagyterem, Kisterem szerepel az alábbi módon éred el:

  1. Ha az óra megnevezése mellett a Nagyterem, Kisterem szó szerepel, akkor az órákon a Monostori úton, az Amasole-ban tudsz részt venni.
  2. A ZOOM rendszerén keresztül a Monostori úton megtartott óra ÉLŐ online módon közvetítésre kerül, azaz a jógaóra a meghirdetett időpontban kezdődik. A lefoglalt óráidat a MotiBro fiókodban belépés után a FOGLALÁSAIM-nál találod. A CSATLAKOZÁS gomb pontosan órakezdéskor válok aktívvá, amint rákattintasz már meg is érkeztél az online térbe.
  3. A VIDEÓ óráink linkjét, melyek +24 órán keresztül lesznek elérhetőek, a Motibro fiókodba történő belépést követően az AKTIVITÁS gomb megnyomása után, a NAPTÁR gombra klikkelve a naptárban a bejelentkezett órára kattintva a RÉSZLETEK gomb, RÉSZTVEVŐKNEK SZÓLÓ JEGYZET-ben találod. Itt nem szükséges a meghirdetett időpontban jógáznod, bármikor rugalmasan beleillesztheted a napirendedbe.

Segítségre van szükséged? Irj nekünk az alábbi email címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Figyelj kérlek arra, hogy külön kezeljük az ONLINE és a Monostori úti órára történő bejelentkezést!


Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info